Recept
« Terug naar recepten
Ensalada Tropical
PT10M
Ensalada Tropical
Een heerlijk ensalada tropical recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anja Dijkstra
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ensalada Tropical te bereiden
Meng de fijngesneden witte kool met de mais, kaas en ham en evt. blokjes ananas.
Maak de cocktailsaus romig met de light-room of maak zelf een cocktailsaus met light-mayonaise, tomatenketchup en light-room.
Meng de saus voorzichtig door de salade.
Schep de salade in porties in mooie grote glazen of leuke schaaltjes en garneer met een schijf ananas.
Het is ook heel leuk om de salade in een halve uitgeholde ananas te serveren.
Maak de cocktailsaus romig met de light-room of maak zelf een cocktailsaus met light-mayonaise, tomatenketchup en light-room.
Meng de saus voorzichtig door de salade.
Schep de salade in porties in mooie grote glazen of leuke schaaltjes en garneer met een schijf ananas.
Het is ook heel leuk om de salade in een halve uitgeholde ananas te serveren.
Mijn kookverhaal (Anja Dijkstra)
Deze salade heb ik gegeten in een leuk restaurantje ergens aan zee op Gran Canaria. Natuurlijk doen het weer en de omgeving een extra mee, maar ik vond het zo lekker dat ik het recept direct heb opgeschreven. Ik maak het nu ook nog regelmatig. Is ook heel lekker als bijgerecht bij de barbeque.