Restant gekookte aardappelen van de vorige dag. Restant ham en weinig
tijd, maar toch zin in een gezonde en lekkere maaltijd.
Zo ontstond deze ovenschotel van witte bonen.
Vegetariërs gebruiken bijvoorbeeld reepjes prei of champignons.
Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse aardappelovenschotel met witte bonen
PT20M
Italiaanse aardappelovenschotel met witte bonen
Italiaanse" ovenschotel bestaat uit voorgekookte aardappelschijfjes , witte bonen uit pot of blik, reepjes, gekookte ham, pesto en geraspte kaas.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse aardappelovenschotel met witte bonen te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Roer de pesto, hamreepjes en 1/3 deel van de geraspte kaas door de uitgelekte witte bonen.
- Doe het witte bonen-mengsel in de ovenschaal. Verdeel de plakjes aardappel erover. Bestrooi met de rest van de geraspte
kaas. - Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas lichtbruin is gekleurd.
(plm. 15 - 20 minuten )