In plaats van beenham kun je natuurlijk alle soorten gekookte ham gebruiken en in plaats van jong belegen kaas is jonge of belegen kaas ook lekker.
Ook lekker op stokbrood of op een toastje.
Op een broodje of pistoletjes met een blaadje sla nog lekkerder.
Recept
« Terug naar recepten
Beenham-kaassalade als broodbeleg uit eigen keuken
PT10M
Beenham-kaassalade als broodbeleg uit eigen keuken
Een mengsel van (been)-ham, kaas, augurkjes en lente-uitjes, aangemaakt met o.a. yoghurt en mayonaise. Lekker fris broodbeleg en niet vet en zout.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beenham-kaassalade als broodbeleg uit eigen keuken te bereiden
- Meng de (been)ham, kaas, lente-uitjes en augurkjes door elkaar.
- Klop de yoghurt en de mayonaise met de paprika door elkaar.
- Meng de dressing door de ham-kaassalade.