KookJij

Lekker lunchen? Warme tonijnboterhammetjes uit de oven.

Geroosterde boterhammen met tonijn en kaas uit de oven.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Hapjes - Warm
  3. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lekker lunchen? Warme tonijnboterhammetjes uit de oven. te bereiden

  1. Rooster de boterhammen aan één zijde.
  2. Laat de tonijn goed uitlekken. Roer de mayonaise, citroensap, kappertjes of stukjes augurk, ui-snippers en wat vers gemalen peper door de tonijn. Verdeel de tonijn over de - niet geroosterde kant - van de boterhammen.
  3. Leg hierop een plakje kaas. Strooi er wat paprikapoeder over.Leg de boterhammen even onder de hete grill of in de hete oven tot de kaas is gesmolten.
  4. Strooi er wat paprikapoeder over.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Deze lekkere boterhammetjes komen al heel veel jaren regelmatig bij ons op tafel. Een klassieker in onze familie. Afgelopen zaterdag op verzoek van ons nichtje weer eens gemaakt. De (casino)-boterhammen worden aan één zijnde geroosterd.
Belegd met de lekkere smeuig aangemaakte tonijn uit een blikje. Plakje kaas erop en in de oven.
Dan.....smullen maar

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst