Deze lekkere boterhammetjes komen al heel veel jaren regelmatig bij ons op tafel. Een klassieker in onze familie. Afgelopen zaterdag op verzoek van ons nichtje weer eens gemaakt. De (casino)-boterhammen worden aan één zijnde geroosterd.
Belegd met de lekkere smeuig aangemaakte tonijn uit een blikje. Plakje kaas erop en in de oven.
Dan.....smullen maar
Recept
« Terug naar recepten
Lekker lunchen? Warme tonijnboterhammetjes uit de oven.
PT10M
Lekker lunchen? Warme tonijnboterhammetjes uit de oven.
Geroosterde boterhammen met tonijn en kaas uit de oven.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekker lunchen? Warme tonijnboterhammetjes uit de oven. te bereiden
- Rooster de boterhammen aan één zijde.
- Laat de tonijn goed uitlekken. Roer de mayonaise, citroensap, kappertjes of stukjes augurk, ui-snippers en wat vers gemalen peper door de tonijn. Verdeel de tonijn over de - niet geroosterde kant - van de boterhammen.
- Leg hierop een plakje kaas. Strooi er wat paprikapoeder over.Leg de boterhammen even onder de hete grill of in de hete oven tot de kaas is gesmolten.
- Strooi er wat paprikapoeder over.