Deze heerlijke salade maakte ik afgelopen week bij de lunch toen Marjan, onze nicht die vegetarisch eet, bij ons logeerde.
Zij is - net als wij - dol op peulvruchten. Ik had nog een rijpe avocado op de schaal en die moest op.
Zo ontstond deze heerlijke salade.
Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse bonensalade met avocado
PT20M
Mexicaanse bonensalade met avocado
Een pittige salade van kidneybonen, Spaane peper, paprika en avocado. Heerlijk op smaak gemaakt met een zalige dressing.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse bonensalade met avocado te bereiden
- Maak de dressing.
- Meng de goed afgespoelde kidneybonen door de dressing.
- Meng de rest van de ingrediënten (beehalve de sjalot-ringetjes en de avocadopartjes) door de bonen.
- Laat het geheel plm. 15 - 20 minuten intrekken. Af en toe omscheppen.
- Garneer de salade slablaadjes, avocado en uiringen.