Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse bonensalade met avocado
PT20M
Mexicaanse bonensalade met avocado
Heerlijke vegetarische salade. Pittige kidneybonen met avocado. Heerlijk voor warme dagen.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse bonensalade met avocado te bereiden
- Maak de dressing.
- Meng de goed afgespoelde kidneybonen door de dressing.
- Meng de rest van de ingrediënten (beehalve de sjalot-ringetjes en de avocadopartjes) door de bonen.
- Laat het geheel plm. 15 - 20 minuten intrekken. Af en toe omscheppen.
- Garneer de salade slablaadjes, avocado en uiringen.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Het recept voor de chili-mayonaise vind je bij mijn recept: "Eiersalade-met-avocado-garnalen-en-eigen-gemaakte-pittige-mayonaise"