KookJij

Mexicaanse bonensalade met avocado

Heerlijke vegetarische salade. Pittige kidneybonen met avocado. Heerlijk voor warme dagen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse bonensalade met avocado te bereiden

  1. Maak de dressing.
  2. Meng de goed afgespoelde kidneybonen door de dressing.
  3. Meng de rest van de ingrediënten (beehalve de sjalot-ringetjes en de avocadopartjes) door de bonen.
  4. Laat het geheel plm. 15 - 20 minuten intrekken. Af en toe omscheppen.
  5. Garneer de salade slablaadjes, avocado en uiringen.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Het recept voor de chili-mayonaise vind je bij mijn recept: "Eiersalade-met-avocado-garnalen-en-eigen-gemaakte-pittige-mayonaise"

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst