Deze lekkere boterhammetjes komen al heel veel jaren regelmatig bij ons
op tafel.
Een klassieker in onze familie. Afgelopen zaterdag op verzoek van ons
nichtje weer eens gemaakt.
Recept
« Terug naar recepten
Warme tonijnboterhammetjes uit de oven.
PT10M
Warme tonijnboterhammetjes uit de oven.
De boterhammen worden eerst aan één kant geroosterd. Belegd met een tonijnmengsel, daarop een plakje kaas en dan in de oven tot de kaas is gesmolten. Heerlijk.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme tonijnboterhammetjes uit de oven. te bereiden
- Rooster de boterhammen aan één zijde.
- Laat de tonijn goed uitlekken in een zeef of vergiet.
- Roer de mayonaise, citroensap, kappertjes of stukjes augurk, ui-snippers en wat vers gemalen peper door de tonijn.
- Verdeel de tonijn over de - niet geroosterde kant - van de boterhammen.
- Leg hierop een plakje kaas. Strooi er wat paprikapoeder over.
- Leg de boterhammen even onder de hete grill of in de hete oven tot de kaas is gesmolten.