KookJij

Entrecote met spinazie á la créme

Een heerlijk entrecote met spinazie á la créme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Entrecote met spinazie á la créme te bereiden

Laat de entrecote op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout en peper.Bak de bakbaconreepjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag in enkele minuten knapperig.Roerbak de spinazie in een wok in enkele minuten net gaar.Voeg tijdens het roerbakken de knoflook toe.Laat de spinazie in een vergiet uitlekken.Druk het laatste vocht eruit.Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes naar gewenste gaarheid.De baktijd voor een rosé gebakken entrecotes is 3 minuten per kant.Verwarm de créme fraïche in de wok en schep de uitgelekte spinazie en de baconreepjes erdoor.Verdeel entrecotes en spinazie over de borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst