Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met spinazie á la créme
PT20M
Entrecote met spinazie á la créme
Een heerlijk entrecote met spinazie á la créme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met spinazie á la créme te bereiden
Laat de entrecote op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout en peper.Bak de bakbaconreepjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag in enkele minuten knapperig.Roerbak de spinazie in een wok in enkele minuten net gaar.Voeg tijdens het roerbakken de knoflook toe.Laat de spinazie in een vergiet uitlekken.Druk het laatste vocht eruit.Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes naar gewenste gaarheid.De baktijd voor een rosé gebakken entrecotes is 3 minuten per kant.Verwarm de créme fraïche in de wok en schep de uitgelekte spinazie en de baconreepjes erdoor.Verdeel entrecotes en spinazie over de borden.