KookJij

Everzwijnrugfilet met Luikse siroop

Een heerlijk everzwijnrugfilet met luikse siroop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Everzwijnrugfilet met Luikse siroop te bereiden



Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten.

Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de Luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus met koude boter en kruid met peper.

Versnijd het vlees en schik het in een waaier op een warm bord. Serveer met de paddenstoelen en schep er de saus over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst