Recept
« Terug naar recepten
Everzwijnrugfilet met Luikse siroop
PT25M
Everzwijnrugfilet met Luikse siroop
Een heerlijk everzwijnrugfilet met luikse siroop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Everzwijnrugfilet met Luikse siroop te bereiden
Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten.
Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de Luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus met koude boter en kruid met peper.
Versnijd het vlees en schik het in een waaier op een warm bord. Serveer met de paddenstoelen en schep er de saus over.