Recept
« Terug naar recepten
Filet Americain = Préparé
PT15M
Filet Americain = Préparé
Een heerlijk filet americain = préparé recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Filet Americain = Préparé te bereiden
*De biefstuk door de slager niet te fijn laten malen of zelf heel fijn hakken. Er moet nog enige structuur in zitten.
*Maak van de mayo, mosterd, Worcestershire, eidooiers,chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper, uien en knoflook een gladde pasta.
*Werk dit door de biefstuk en roer net zo lang door totdat biefstuk en mayonaise zich te lijken binden.
*Door deze massa de kappertjes en augurken roeren.
Vermijd kappertjes en augurken uit zoetzuur, ze moet uit het zuur komen.
*Maak van de mayo, mosterd, Worcestershire, eidooiers,chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper, uien en knoflook een gladde pasta.
*Werk dit door de biefstuk en roer net zo lang door totdat biefstuk en mayonaise zich te lijken binden.
*Door deze massa de kappertjes en augurken roeren.
Vermijd kappertjes en augurken uit zoetzuur, ze moet uit het zuur komen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Hallo op deze zonnige dag;
"cc" = cubic centimeter =
kubieke centimeter = mililiter.
Hier dus 5 cc is 5 milliliter = bijn 2 x de hoeveelheid van een Hollands theelepeltje.
Jan A.
Marry1 zegt:
Heb inmiddels de Cornichons gevonden,en half portie gemaakt HEERLIJK van smaak.
Dank voor de reactie en Gr.van Marry
deuxchapeaux zegt:
Jan A:)
marry1 zegt:
Cornichons wat zijn dat?
Wat doe ik er mee in deze Filet American.
Gr.Marry
elbulli zegt:
Ik heb daar namelijk wel eens préparé gegeten op een toastje....en dat was me toch een partij lekker!!!...vandaar.:p