Recept
« Terug naar recepten
Flensjes met banaan en mandarijn
PT20M
Flensjes met banaan en mandarijn
Een heerlijk flensjes met banaan en mandarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flensjes met banaan en mandarijn te bereiden
1. Laat de mandarijntjes uitlekken in een vergiet. Vang het sap op. Laat 25g boter en de fijne suiker smelten in een pannetje en lichtjes karamelliseren. Doe het mandarijntjessap en de noten erbij. Schep goed om. laat 1 minuut op het vuur staan.
2. Snij de bananen in schuine plakjes. Doe de mandarijntjes en bananen bij de notensaus. Schep voorzichtig om. Haal van het vuur af.
3. Verwarm de flensjes in de rest van de boter. Leg ze op de borden. Lepel er de vruchten/notensaus bij en vouw dicht. Serveer meteen.
2. Snij de bananen in schuine plakjes. Doe de mandarijntjes en bananen bij de notensaus. Schep voorzichtig om. Haal van het vuur af.
3. Verwarm de flensjes in de rest van de boter. Leg ze op de borden. Lepel er de vruchten/notensaus bij en vouw dicht. Serveer meteen.
bametz-saffrie zegt:
Zal alleen de flensjes in olie bakken i.p.v.boter,want die bak ik wél zelf.:p:)