Recept
« Terug naar recepten
Fours pochées
PT40M
Fours pochées
Een heerlijk fours pochées recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
20st personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
elle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fours pochées te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 oC. Maal de
amandelen zeer fijn in de keukenmachine of
het (droge) bakje van de staafmixer. Meng ze
met de suiker, de eiwitten en de jam. Voeg
cognac of rum toe tot het mengsel dik en
smeuïg is en goed te spuiten. Vul de spuizak
en gebruik een gekarteld spuitmondje. Bekleed
de bakplaat met bakpapier en spuit hierop ca
20 rozetten. Garneer ze met bigarreux en/of
hazelnoten en amandelen.
Bak de petitfours in ca 10 min goudbruin en
krokant
amandelen zeer fijn in de keukenmachine of
het (droge) bakje van de staafmixer. Meng ze
met de suiker, de eiwitten en de jam. Voeg
cognac of rum toe tot het mengsel dik en
smeuïg is en goed te spuiten. Vul de spuizak
en gebruik een gekarteld spuitmondje. Bekleed
de bakplaat met bakpapier en spuit hierop ca
20 rozetten. Garneer ze met bigarreux en/of
hazelnoten en amandelen.
Bak de petitfours in ca 10 min goudbruin en
krokant