Je kunt er wat lobbige slagroom bij doen en/of een waterijsje
NOOT: Dit recept leek zo veel op dat van Janneke Vreugdenhil, dat het mij het beste leek om die dan als bron te benoemen.
Recept
« Terug naar recepten
Fruit in Gelei Pudding
PT300M
Fruit in Gelei Pudding
Een heerlijk fruit in gelei pudding recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Janneke Vreugdenhil (NRC 20090708)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruit in Gelei Pudding te bereiden
1).Breng in een pan 300 cc water aan de kook met 100 gram kristal suiker en laat dit afkoelen.
2).Vruchten nazien en door elkaar husselen en in de cake vorm doen.
3).De geweekte gelatineblaadjes in het afgekoelde suikerwater doen en goed doorroeren.
4).Meet 525 cc bubbels af en voeg die toe aan het suikerwater-gelatine-mengsel.
5).Stort dit op de vruchten in de cake vorm en zet het geheel dan 4 uur in de ijskast.
2).Vruchten nazien en door elkaar husselen en in de cake vorm doen.
3).De geweekte gelatineblaadjes in het afgekoelde suikerwater doen en goed doorroeren.
4).Meet 525 cc bubbels af en voeg die toe aan het suikerwater-gelatine-mengsel.
5).Stort dit op de vruchten in de cake vorm en zet het geheel dan 4 uur in de ijskast.