Recept
« Terug naar recepten
Fruitsalade met chocoladesaus
PT20M
Fruitsalade met chocoladesaus
Een heerlijk fruitsalade met chocoladesaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
300 kCal energie
3 Gram eiwit
15 Gram vet
35 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
15 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitsalade met chocoladesaus te bereiden
Snijd de kroon, de onderkant en de schil van de ananas. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Pel de bananen en snijd in plakjes.
Schil de kiwi's en snijd in plakjes.
Doe de chocolade en kokosmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur totdat de chocolade is gesmolten.
Schep het fruit in een schaal en serveer met de chocoladesaus.
Gebruik de satéprikkers of (fondue)vorkjes om het fruit in de saus te dopen.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Pel de bananen en snijd in plakjes.
Schil de kiwi's en snijd in plakjes.
Doe de chocolade en kokosmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur totdat de chocolade is gesmolten.
Schep het fruit in een schaal en serveer met de chocoladesaus.
Gebruik de satéprikkers of (fondue)vorkjes om het fruit in de saus te dopen.