Recept
« Terug naar recepten
Fruithappertjes
PT25M
Fruithappertjes
Een heerlijk fruithappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruithappertjes te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 graden
Per bladerdeegplakje, na ontdooien, 4 rondjes uitsteken en deze in de vormpjes uitdrukken.
Custardpoeder toevoegen aan creme fraiche en goed mengen, daarna de bosbessen er voorzichtig doorheen scheppen.
De bakjes vullen en ongeveer 15-20 minuten in de oven plaatsen.
Na het bakken de een beetje gesoufleerde vulling op z'n plaats terugduwen met de achterkant van een lepel en op ieder hapje 3 bosbesjes leggen.
Per bladerdeegplakje, na ontdooien, 4 rondjes uitsteken en deze in de vormpjes uitdrukken.
Custardpoeder toevoegen aan creme fraiche en goed mengen, daarna de bosbessen er voorzichtig doorheen scheppen.
De bakjes vullen en ongeveer 15-20 minuten in de oven plaatsen.
Na het bakken de een beetje gesoufleerde vulling op z'n plaats terugduwen met de achterkant van een lepel en op ieder hapje 3 bosbesjes leggen.