Recept
« Terug naar recepten
Fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur
PT20M
Fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur
Een heerlijk fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur te bereiden
Prik aan een satépen om en om stukjes ananas, kiwi, banaan en aardbei.
Leg de spies op het bordje.
Maak van 4 eetlepels amaretto, wat tokkelroomsaus, 2 eetlepels slagroom en 2 eetlepels ananassap een sausje en schenk dit over de spiezen. Garneren met een toef slagroom wat amandelschaafsel en een bolletje ijs.
Leg de spies op het bordje.
Maak van 4 eetlepels amaretto, wat tokkelroomsaus, 2 eetlepels slagroom en 2 eetlepels ananassap een sausje en schenk dit over de spiezen. Garneren met een toef slagroom wat amandelschaafsel en een bolletje ijs.
Mijn kookverhaal (CJ Gabriels)
Tokkelroom is een eierdrank met iets minder brandewijn dan in advocaat en romig van kleur.
leida postma zegt: