Recept
« Terug naar recepten
Gebakken rijst met teryaki groenten
PT20M
Gebakken rijst met teryaki groenten
Een heerlijk gebakken rijst met teryaki groenten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken rijst met teryaki groenten te bereiden
Kook het water met de rijst.
Snij de biefstuk in kleine stukjes en marineer met teryaki saus...evt wat rode peper.
Laat 5 a 10 min intrekken.
Wok het vlees even kort in olie
haal het vlees eruit.
Was de peulen en lente-uitjes. Even wokken.
Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden.
Champignons en de taughe in de wok.
Alles even wokken.
Dan de biefstuk er bij.
Ui pellen en in halve ringen snijden.
Even bakken in de koekenpan.
Rijst afgieten en in de koekenpan doen.
even opbakken.
En dan een laagje geraspte kokos erover.
Eet smakelijk!
Snij de biefstuk in kleine stukjes en marineer met teryaki saus...evt wat rode peper.
Laat 5 a 10 min intrekken.
Wok het vlees even kort in olie
haal het vlees eruit.
Was de peulen en lente-uitjes. Even wokken.
Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden.
Champignons en de taughe in de wok.
Alles even wokken.
Dan de biefstuk er bij.
Ui pellen en in halve ringen snijden.
Even bakken in de koekenpan.
Rijst afgieten en in de koekenpan doen.
even opbakken.
En dan een laagje geraspte kokos erover.
Eet smakelijk!
ess1 zegt: