Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde aardbeienijsbollen
PT30M
Gefrituurde aardbeienijsbollen
Een heerlijk gefrituurde aardbeienijsbollen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde aardbeienijsbollen te bereiden
Doe het eiwit en de kokos in twee aparte diepe borden. Haal de ijsbollen door de kokos, haal ze vervolgens door het eiwit en tot slot weer door de kokos. Laat ze aanvriezen. Herhaal dit nog een keer. Maak intussen de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Beleg de borden met aardbeienplakjes. Maak de mango schoon. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine.Halveer de passievruchten, lepel het vruchtvlees eruit en meng het door de mangopuree. Verwarm de frituur voor op 180 graden. Frituur de bollen ijs en leg ze op de aardbeien, verdeel de saus om de ijsbol heen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
w.porck zegt: