Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde croissants met een apart tonijnslaatje
PT10M
Gegrilde croissants met een apart tonijnslaatje
Een heerlijk gegrilde croissants met een apart tonijnslaatje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde croissants met een apart tonijnslaatje te bereiden
Croissants dwars doorsnijden even grillen tot ze een beetje goud bruin gekleurd zijn.Tonijn van vocht ontdoen en in een kom met ei,kerstomaatjes,rode ajuin,ajuinpijpjes,radijs en komkommer voeg mayonaise en peper en dille toe.
Alles goed mengen.
Neem de borden leg onderkant van croissant goed ingesmeerd met mierikswortel erop beleg met eikeblad en vervolgens goed van de tonijn vulling leg als afgarnering een slices met rode peper bolletjes.
Als laatste het hoedje schuin erop en met gemalen peper soorten het bord versieren.
Alles goed mengen.
Neem de borden leg onderkant van croissant goed ingesmeerd met mierikswortel erop beleg met eikeblad en vervolgens goed van de tonijn vulling leg als afgarnering een slices met rode peper bolletjes.
Als laatste het hoedje schuin erop en met gemalen peper soorten het bord versieren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Het ziet er heerlijk uit, ik ga het ook zeker een keer maken, maar dit is toch geen amuse? Dit is een complete broodmaaltijd . . . . Een amuse is slechts een klein hapje . . . . . .
Verder vind ik dat je leuke recepten hebt, dus ga vooral zo door . . . :-)
Groetjes,
Caroline
derbyke zegt: