Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde lamsfilet met provencaalse kruiden
PT15M
Gegrilde lamsfilet met provencaalse kruiden
Een heerlijk mals stukje vlees voor op de grill of de bbq!
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde lamsfilet met provencaalse kruiden te bereiden
Marineer het vlees en laat een nachtje rusten in de frigo. Grill of leg het vlees op de bbq.
Deze malse lamsfilet werd geserveerd met aardappelen opgebakken met brocolli en tomaat en evenzeer een fris slaatje van tomaat en brocolli. Deze twee gerechten te vinden op mijn recepten pagina.
Deze malse lamsfilet werd geserveerd met aardappelen opgebakken met brocolli en tomaat en evenzeer een fris slaatje van tomaat en brocolli. Deze twee gerechten te vinden op mijn recepten pagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.