Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : Kippebillen met rijst en vanalles
PT40M
Vakantie : Kippebillen met rijst en vanalles
Een heerlijk vakantie : kippebillen met rijst en vanalles recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : Kippebillen met rijst en vanalles te bereiden
Bak de kippebillen bruin aan in boter en laat zachtjes gaar worden.
De kippefilets fijnsnijden en aanbakken in olijfolie , voeg de ajuin fijn gesneden evenzeer de wortel , paprika en look aan toe .Als laatste de sojascheuten , ananas in stukjes , tomatencoulis en honing en zeer goed kruiden . Dresseer op bord en serveer zeer. warm.
De kippefilets fijnsnijden en aanbakken in olijfolie , voeg de ajuin fijn gesneden evenzeer de wortel , paprika en look aan toe .Als laatste de sojascheuten , ananas in stukjes , tomatencoulis en honing en zeer goed kruiden . Dresseer op bord en serveer zeer. warm.