Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde zeewolffilet op een bedje van pasta met groenten
PT30M
Gegrilde zeewolffilet op een bedje van pasta met groenten
Een heerlijk gegrilde zeewolffilet op een bedje van pasta met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde zeewolffilet op een bedje van pasta met groenten te bereiden
Dep de vis goed droog en kruid met currypoeder, grill deze gaar aan.
Wok de groenten beetgaar aan in een beetje zonnebloemolie.
Warme pasta mengen met de boursin curry even goed laten opwarmen.
Serveer op bord en werk af met rucola, currypoeder en grijs garnalen.
Wok de groenten beetgaar aan in een beetje zonnebloemolie.
Warme pasta mengen met de boursin curry even goed laten opwarmen.
Serveer op bord en werk af met rucola, currypoeder en grijs garnalen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: