Chapelure : paneermeel
Eike : ei
Recept
« Terug naar recepten
Gehakt broodje met mortadella en bavaria blu
PT40M
Gehakt broodje met mortadella en bavaria blu
Een heerlijk gehakt broodje met mortadella en bavaria blu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt broodje met mortadella en bavaria blu te bereiden
Groenten in blokjes snijden.
Meng het gehakt met kruiden de mosterd, het eike en chapelure, duw deze plat, beleg met mortadella, verdeel de groenten en in stukken gesneden Bavaria blu erover.
Vouw voorzichtig toe en rol deze op. Controleer dat de kaas bij het bakken er niet kan uitlopen.
Bak deze gaar aan in boter.
Meng het gehakt met kruiden de mosterd, het eike en chapelure, duw deze plat, beleg met mortadella, verdeel de groenten en in stukken gesneden Bavaria blu erover.
Vouw voorzichtig toe en rol deze op. Controleer dat de kaas bij het bakken er niet kan uitlopen.
Bak deze gaar aan in boter.