KookJij

Gehaktbrood ...koud of warm

Een heerlijk gehaktbrood ...koud of warm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbrood ...koud of warm te bereiden

Meng alle ingredienten en maak er een broodje van .
Bak in een pan met boter tot het vlees gaar is.
Kan zowel koud als warm gegeten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Heerlijk hoor! Wij doen er vaak ook paprika, wortel of andere groente door heen.
Je kan er alle kanten mee op variëren.

Wij bakken hem trouwens in de oven ipv in de pan.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Barbara Metz, een goede tip voor de Kookjij-lezers. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
in plaats van chapelure(paneermeel),gebruik ik aardappelpuree;uit een pakje óf zelfgemaakte en meng die door het gehaktmengsel.Vergeet niet een mespuntje knoflookpoeder er doorheen te mengen.MMMMM:)
Martina

Martina zegt:
Je kunt het "brood" ook in een een grote schaal leggen en in de oven plaatsen. (200 graden/45 minuten) Je kunt ondertussen dan met de bijgerechten aan de slag.