Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met porei , ajuin en wortel
PT25M
Aardappelpuree met porei , ajuin en wortel
Een heerlijk aardappelpuree met porei , ajuin en wortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met porei , ajuin en wortel te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar met een snuifje zout , en pureer.
Ajuin , porei en wortel stoven of op wokken.
Dit onder de puree mengen en goed kruiden . Een beetje boter , melk en het eitje eronder goed omspatelen en serveer zeer warm.
Ajuin , porei en wortel stoven of op wokken.
Dit onder de puree mengen en goed kruiden . Een beetje boter , melk en het eitje eronder goed omspatelen en serveer zeer warm.