Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak
PT30M
Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak
Een heerlijk dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: frisse groenten met aardappelpuree en rumsteak te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water.
Groenten zeer fijn snijden.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen evenzeer de olijfolie en melk.
Courgette, paprika en wortel iets grof snijden deze kruiden en samen met de sojascheuten op wokken.
Steak naar keuze kruiden en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord.
Groenten zeer fijn snijden.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen evenzeer de olijfolie en melk.
Courgette, paprika en wortel iets grof snijden deze kruiden en samen met de sojascheuten op wokken.
Steak naar keuze kruiden en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.