Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-wortel puree .. kalfslapje met verborgen
PT30M
Aardappel-wortel puree .. kalfslapje met verborgen
Een heerlijk aardappel-wortel puree .. kalfslapje met verborgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-wortel puree .. kalfslapje met verborgen te bereiden
Kook aardappelen ,wortelen en ajuin gaar in licht gezouten water.Maak er puree van goed kruiden en het eitje toevoegen.Stoof de wortel staafjes met suiker beetgaar aan .De kalfslapjes kruiden en beleggen met de wortelstaafjes oprollen , vastprikken met coctail prikkers. Bak deze in de pan van de wortelstaafjes mooi bruin en gaar aan.Doe de puree in een schotel en leg de opgerolde kalfslapjes erop.
Voor de saus : een beetje room in de pan van het vlees los roeren en over het vlees verdelen.Serveer zeer warm.
Voor de saus : een beetje room in de pan van het vlees los roeren en over het vlees verdelen.Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: