Recept
« Terug naar recepten
Witloof burger met gerookt spek
PT30M
Witloof burger met gerookt spek
Een heerlijk witloof burger met gerookt spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof burger met gerookt spek te bereiden
Witloof , harde kern eruit snijden en het witloof grof snijden. sjalotten evenzeer grof snijden.
Meng het gehakt met de kruiden het ei en chapelure en evenzeer de spekblokjes. Verdeel in vier porties en duw deze plat .
Vul met witloof en sjalotten en plooi toe.
Bak deze gaar in boter .
Meng het gehakt met de kruiden het ei en chapelure en evenzeer de spekblokjes. Verdeel in vier porties en duw deze plat .
Vul met witloof en sjalotten en plooi toe.
Bak deze gaar in boter .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze burgers werd geserveerd met een slaatje van witloof en een sausje van ajuin en spekblokjes en croqetten .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
marry1 zegt:
Dank voor het reageren op voor mij een vreemd woord,het staat nu in mijn boekje genoteerd
Gr.Marry
derbyke zegt:
derbyke zegt:
fijne feestdagen voor jou en de familie .Groetjes van ons 3tjes :);):p