Recept
« Terug naar recepten
Zeetongrolletje met gerookt spek en noten...
PT20M
Zeetongrolletje met gerookt spek en noten...
Een heerlijk zeetongrolletje met gerookt spek en noten... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeetongrolletje met gerookt spek en noten... te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water, pureer en voeg peper,cmuskaatnoot,cei en de gehakte rucola toe.
Bak de spekblokjes met grof gehakte noten aan (geen vetstof toevoegen) voeg de paddenstoelen, zilveruitjes, rucola, de wijn en visfond toe leg de tongrolletjes erbij met de rivierkreeftjes (goed kruiden) laat op een zacht vuur gaar worden.
Dresseer de puree op bord met de vis en gerookte spek mengeling. Garneer af zoals hier boven vermeld.
Bak de spekblokjes met grof gehakte noten aan (geen vetstof toevoegen) voeg de paddenstoelen, zilveruitjes, rucola, de wijn en visfond toe leg de tongrolletjes erbij met de rivierkreeftjes (goed kruiden) laat op een zacht vuur gaar worden.
Dresseer de puree op bord met de vis en gerookte spek mengeling. Garneer af zoals hier boven vermeld.