Recept
« Terug naar recepten
Blinde vink met verborgen talenten
PT25M
Blinde vink met verborgen talenten
Een heerlijk blinde vink met verborgen talenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blinde vink met verborgen talenten te bereiden
Bak de blinde vinken aan alle kanten goed bruin in boter, voeg de gesneden ui, zilveruitjes en suiker toe eveneens de fonds laat dit zachtjes op een matig vuur gaar worden (snij het vlees in 4 stukken). Kook de aardappelen gaar en pureer met een eitje, de kaas, peper, muskaatnoot en de verse basilicum (torentje spuiten).
Stoof de groenten beetgaar kruiden met peper de vers gesneden basilicum en voeg de porto toe laat even inkoken. Dreseer dit alles op bord en garneer af met basilicum en peper.
Stoof de groenten beetgaar kruiden met peper de vers gesneden basilicum en voeg de porto toe laat even inkoken. Dreseer dit alles op bord en garneer af met basilicum en peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
hns zegt:
groeten
Hans:):)