Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met spinazie en witloof in de hoofdrol
PT30M
Pasta met spinazie en witloof in de hoofdrol
Een heerlijk pasta met spinazie en witloof in de hoofdrol recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met spinazie en witloof in de hoofdrol te bereiden
Spinazie kort opstoven en kruiden.
Witloof grof gesneden samen met spek, sjalotjes grof gesneden en tomaatjes aanbakken en kruiden. Pasta toevoegen en alles goed mengen.
Spinazie op bord dresseer de hierboven vermelde ingredienten erboven op.
Serveer zeer warm.
Witloof grof gesneden samen met spek, sjalotjes grof gesneden en tomaatjes aanbakken en kruiden. Pasta toevoegen en alles goed mengen.
Spinazie op bord dresseer de hierboven vermelde ingredienten erboven op.
Serveer zeer warm.