Recept
« Terug naar recepten
Groenten voor de herfstdagen
PT20M
Groenten voor de herfstdagen
Eenvoudige groenten heelijk bij een stukje vlees en natuuraardappelen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten voor de herfstdagen te bereiden
- Witloof grof snijden, wortel grof snijden, sjalotjes in ringen snijden tomaatjes halveren. Maak een roux van de boter, bloem, vleesbouillon en Drambuie. Stoof de groenten aan in een beetje boter deze kruiden als laatste de saus eronder mengen. Serveer deze groenten zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: