Klik op foto om te vergroten.
500 gr gehakt even aan de kant houden voor de volgende bereiding: gehaktbroodje met rucola en mozzarella deze komt eraan even geduld aub.
Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodje pikant
PT45M
Gehaktbroodje pikant
Een heerlijk gehaktbroodje pikant recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodje pikant te bereiden
Snij de paprika's, look en sjalotjes in kleine blokjes.
Spek zonder vetstof krokant aanbakken en laten afkoelen.
500 gr gehakt mengen met het eike, groenten, chilipoeder, chapelure en het het spek.
Maak er een broodje van en bak aan weerzijde bruin aan in boter.
Zet het vuur iets lager bak verder gaar aan.
Spek zonder vetstof krokant aanbakken en laten afkoelen.
500 gr gehakt mengen met het eike, groenten, chilipoeder, chapelure en het het spek.
Maak er een broodje van en bak aan weerzijde bruin aan in boter.
Zet het vuur iets lager bak verder gaar aan.
Els Meeuwsen zegt: