Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier
PT20M
Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier
Een heerlijk geitenkaas met fruitesse frambozenbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met Fruitesse frambozenbier te bereiden
Giet het Fruitesse frambozenbier in een pan en laat inkoken tot de helft. Voeg de honing toe en laat opkoken. Blus dit mengsel met het sap van 2 limoenen en laat afkoelen.
Schik de sla in een coupe of bord, verdeel er de frambozen over en overgiet met de frambozendressing.
Doe wat boter in een antikleefpan en bak de geitenkaasjes aan beide kanten bruin.
Leg ze op de salade en serveer met een stuk geroosterd brood. Voor de honingliefhebbers mag je over je kaasjes nog wat honing gieten.