Recept
« Terug naar recepten
Tajine: ruggebraadje verzot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktail tomaatjes
PT150M
Tajine: ruggebraadje verzot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktail tomaatjes
Ruggebraad het edelste stuk varkensvlees wordt versneden uit het rugstuk en wordt ontdaan van alle vet en vliezen. Het is een mooi stukje vlees voor wie licht en mager wil eten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: ruggebraadje verzot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktail tomaatjes te bereiden
- Vlees eerst aan alle kanten even bruin aanbakken. Tajine opwarmen en leg het vlees erin voeg de appels niet geschild in kwartjes gesneden, rozijnen en snoeptomaatjes toe. Verdeel de honing erover en kruid rijkelijk met de tajinekruiden. Verdeel het heerlijk biertje erover. Zet het vuur op de laagste stand en laat maar rustig sudderen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: