KookJij

Tajine: ruggebraadje verzot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktail tomaatjes

Ruggebraad het edelste stuk varkensvlees wordt versneden uit het rugstuk en wordt ontdaan van alle vet en vliezen. Het is een mooi stukje vlees voor wie licht en mager wil eten.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: ruggebraadje verzot op La Chouffe met appel, rozijnen en cocktail tomaatjes te bereiden

  1. Vlees eerst aan alle kanten even bruin aanbakken. Tajine opwarmen en leg het vlees erin voeg de appels niet geschild in kwartjes gesneden, rozijnen en snoeptomaatjes toe. Verdeel de honing erover en kruid rijkelijk met de tajinekruiden. Verdeel het heerlijk biertje erover. Zet het vuur op de laagste stand en laat maar rustig sudderen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Graag gedaan Gea sorry dat je even hebt moeten wachten. Hopelijk valt hij in de smaak ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Keuken in orde kan je erin vliegen Anna ;-)
Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
En daar isie dan!!!
Bedankt!!!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat is nou echt een gerechtje voor mijn ventje! ;-)