Recept
« Terug naar recepten
Tajine: kippen-onderbouten met een fruitige smaak met couscous
PT120M
Tajine: kippen-onderbouten met een fruitige smaak met couscous
Simpel en heerijk gerecht laat de tajine zijn werk maar doen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: kippen-onderbouten met een fruitige smaak met couscous te bereiden
- Bak de kippen-onderbouten gekruid even aan in boter. Warm de tajine goed op en leg de kip-onderbouten erin. Voeg de appels in kwartjes gesneden verwijderd van klokhuis toe. Fruitsap, honing en rozijnen evenzeer toevoegen, laat dit alles op het laagste vuur zachtjes sudderen. De laaste 10 min de couscous toevoegen indien nodig bijkruiden. Serveer deze tajine zeer warm aan tafel.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: