Recept
« Terug naar recepten
Tajine: kippenfilets pittig gekruid
PT60M
Tajine: kippenfilets pittig gekruid
Een heerlijk tajine: kippenfilets pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: kippenfilets pittig gekruid te bereiden
Kippenfilets even aanbakken in een beetje boter.
Ajuin in blokjes snijden.
Witloof in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Look door de lookperser doen.
Deze ingrediënten in de opgewarmde tajine, kruid naar smaak voeg de kriek toe en de tomaten in blokjes gesneden.
Laat dit alles op een heel klein vuur zachtjes sudderen.
Serveer zeer warm met rijst.
Ajuin in blokjes snijden.
Witloof in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Look door de lookperser doen.
Deze ingrediënten in de opgewarmde tajine, kruid naar smaak voeg de kriek toe en de tomaten in blokjes gesneden.
Laat dit alles op een heel klein vuur zachtjes sudderen.
Serveer zeer warm met rijst.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: