Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde geitenkaas en walnotensalade
PT20M
Gemarineerde geitenkaas en walnotensalade
Een heerlijk gemarineerde geitenkaas en walnotensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
delicious
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde geitenkaas en walnotensalade te bereiden
Leg voor het marineren de plakken geitenkaas in een enkele laag op een schaal.
Meng in een kommetje de olijfolie, walnotenolie, sjalot, knoflook, tijm, koriander en venkelzaadjes.
Schenk de marinade over de kaas, dek af met plasticfolie en zet minstens één paar uur in de koelkast, het liefs één hele nacht.
Kook voor de salde de bonen in 5 min. beetgaar en giet af.
Rooster de walnoten 1-2 min. in een droge koekenpan op hoog vuur tot ze hun aroma beginnen af te geven.
Schep wat van de marinade door de bonen en voeg zeezout en peper toe Verwarm de grill op de hoogste stand voor.
Verdeel de bonen over 4 borden.
leg de plakken kaas voorzichtig op een stuk aluminiumfolie en zet 1-2 min onder de grill tot ze net beginnen te smelten.
Leg de kaas op de bonen en lepel de rest van de marinade erover.
Bestrooi met walnoten en serveer.
Meng in een kommetje de olijfolie, walnotenolie, sjalot, knoflook, tijm, koriander en venkelzaadjes.
Schenk de marinade over de kaas, dek af met plasticfolie en zet minstens één paar uur in de koelkast, het liefs één hele nacht.
Kook voor de salde de bonen in 5 min. beetgaar en giet af.
Rooster de walnoten 1-2 min. in een droge koekenpan op hoog vuur tot ze hun aroma beginnen af te geven.
Schep wat van de marinade door de bonen en voeg zeezout en peper toe Verwarm de grill op de hoogste stand voor.
Verdeel de bonen over 4 borden.
leg de plakken kaas voorzichtig op een stuk aluminiumfolie en zet 1-2 min onder de grill tot ze net beginnen te smelten.
Leg de kaas op de bonen en lepel de rest van de marinade erover.
Bestrooi met walnoten en serveer.
Yolanda zegt: