Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde varkensreepjes met witte kool en zure room
PT45M
Gemarineerde varkensreepjes met witte kool en zure room
Een heerlijk gemarineerde varkensreepjes met witte kool en zure room recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde varkensreepjes met witte kool en zure room te bereiden
Marineer het vlees met de olijfolie, komijn, de koriander en de gehakte knoflook.
Snijd de kool flinterdun, spoel in ruim water en laat uitlekken.
Kruid de room met zout en sambal. Bak het vlees in een hete pan.
Warm de broodjes kort onder de grill, snijd ze open en lepel er eerst de witte kool en dan het vlees in. Werk af met zure room.
Snijd de kool flinterdun, spoel in ruim water en laat uitlekken.
Kruid de room met zout en sambal. Bak het vlees in een hete pan.
Warm de broodjes kort onder de grill, snijd ze open en lepel er eerst de witte kool en dan het vlees in. Werk af met zure room.