Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde kippefilets met amandelschilfers
PT15M
Gepaneerde kippefilets met amandelschilfers
Een heerlijk gepaneerde kippefilets met amandelschilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde kippefilets met amandelschilfers te bereiden
Wentel de kippefilets in de eiwitten , kruiden en in amadelschilfers wentelen. Bak deze mooi krokant bruin gaar in boter.Serveer er koude groentjes bij.
Kan ook met warme groenten geserveerd worden.
Heerlijk met frietjes en tartaar.
Kan ook met warme groenten geserveerd worden.
Heerlijk met frietjes en tartaar.