KookJij

Gepaneerde kippefilets met amandelschilfers

Een heerlijk gepaneerde kippefilets met amandelschilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepaneerde kippefilets met amandelschilfers te bereiden

Wentel de kippefilets in de eiwitten , kruiden en in amadelschilfers wentelen. Bak deze mooi krokant bruin gaar in boter.Serveer er koude groentjes bij.
Kan ook met warme groenten geserveerd worden.
Heerlijk met frietjes en tartaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst