Recept
« Terug naar recepten
Gerookte eendeborst met manderijntjes
PT20M
Gerookte eendeborst met manderijntjes
Een heerlijk gerookte eendeborst met manderijntjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte eendeborst met manderijntjes te bereiden
Ijsbergsla,appel,witloof en enkele manderijntjes in een kom en de yoghurtdressing(beetje overhouden voor afwerking) er onder mengen en kruiden met pezo.Neem een bord en dreseer de groenten van boven op het bord de gerookte eendeborst in waaiervorm er onder leggen en de manderijntjes toevoegen.Een lepeltje dressing erover heen.Afgarneren met passievrucht en de rand met currypoeder.Presenteer er een meergranen broodje erbij.
derbyke zegt: