Recept
« Terug naar recepten
Zwaardvisfilet met zijn garnituren
PT15M
Zwaardvisfilet met zijn garnituren
Een heerlijk zwaardvisfilet met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwaardvisfilet met zijn garnituren te bereiden
Zwaardvis goed droog deppen en kruiden. Bak deze gaar aan.
Spekblokjes samen met de fijn gesneden witloof en ajuinpijpjes aanbakken en evenzeer kruiden met peper.
Aardappelen in schijven snijden en gaar opbakken in boter.
Presenteer dit alles mooi op bord en garneer af met citroenschijfjes en citroenpeper.
Spekblokjes samen met de fijn gesneden witloof en ajuinpijpjes aanbakken en evenzeer kruiden met peper.
Aardappelen in schijven snijden en gaar opbakken in boter.
Presenteer dit alles mooi op bord en garneer af met citroenschijfjes en citroenpeper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.