Deze witlofstronken werden geserveerd met : Aardappelpuree met witloof en Zwarte Woudham
Sausje met Zwarte Woudham en witloof.
Deze zijn te vinden op mijn receptenpagina.
Laat het jullie smaken :-)
Recept
« Terug naar recepten
Gevuld witloof
PT40M
Gevuld witloof
Een heerlijk gevuld witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld witloof te bereiden
Kalfsgehakt mengen met het eitje, chapelure en goed kruiden en de bieslook toevoegen.
Witloof in tweeën snijden, het hart eruit halen, vul een helft met een deel van het gehakt, het andere gedeelte witloof erop en met Zwarte Woudham omwikkelen. Bak deze vier stronken witloof gevuld met gehakt goudbruin aan in boter.
Neem een vuurvaste schotel, goed in boteren het witloof erin en deze in een voorverwarmde oven op 180°C ± 40 min. bakken.
Serveer zeer warm.
Witloof in tweeën snijden, het hart eruit halen, vul een helft met een deel van het gehakt, het andere gedeelte witloof erop en met Zwarte Woudham omwikkelen. Bak deze vier stronken witloof gevuld met gehakt goudbruin aan in boter.
Neem een vuurvaste schotel, goed in boteren het witloof erin en deze in een voorverwarmde oven op 180°C ± 40 min. bakken.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
spikeysmum zegt:
derbyke zegt: