Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel van het huis
PT30M
Dagschotel van het huis
Een heerlijk dagschotel van het huis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever & Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel van het huis te bereiden
Aardappelen schillen in vier snijden en beetgaar koken.
Witloof grof snijden.
Broccoli en bloemkool indien nodig in kleinere roosjes verdelen, wok deze gekruid aan. voeg room toe.
Varkensmignonette kruiden en gaar bakken.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af.
Witloof grof snijden.
Broccoli en bloemkool indien nodig in kleinere roosjes verdelen, wok deze gekruid aan. voeg room toe.
Varkensmignonette kruiden en gaar bakken.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt: