Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met witloof en Zwarte Woudham
PT30M
Aardappelpuree met witloof en Zwarte Woudham
Een heerlijk aardappelpuree met witloof en zwarte woudham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met witloof en Zwarte Woudham te bereiden
Aardappelen in licht gezouten water gaar koken.
Zwarte Woudham samen met het witloof fijn gesneden aanbakken in een beetje boter.
Aardappelen afgieten en pureren goed kruiden, eitje toevoegen en olijfolie. Voeg de Zwarte Woudham & witloof toe roer dit alles goed onder elkaar.
Neem een vuurvaste schotel boter deze goed in de puree erin en 15 min in een voorverwarmde oven op 180°C laten bruin worden. Serveer zeer warm.
Zwarte Woudham samen met het witloof fijn gesneden aanbakken in een beetje boter.
Aardappelen afgieten en pureren goed kruiden, eitje toevoegen en olijfolie. Voeg de Zwarte Woudham & witloof toe roer dit alles goed onder elkaar.
Neem een vuurvaste schotel boter deze goed in de puree erin en 15 min in een voorverwarmde oven op 180°C laten bruin worden. Serveer zeer warm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
nettyzomer zegt:
sunny zegt:
vr. gr sunny
Bij diverse supermarkten te koop als:
Schwarzwalder Schinken.
Redactie KookJij
atje zegt:
Vr gr at van hoorn[slager]
netty zomer zegt:
sunny1951 zegt:
:p
derbyke zegt:
En wat het ei betreft vers van de pers is een rauw ei fijne zondag nog groetjes van ons3 :);):p