Recept
« Terug naar recepten
Gevulde abrikozen met pancetta
PT10M
Gevulde abrikozen met pancetta
Een heerlijk gevulde abrikozen met pancetta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
16 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
landanakaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde abrikozen met pancetta te bereiden
Snijd de Landana geitenkaas oud in langwerpige blokjes. Snijd de abrikozen tot het midden open en vul deze met een stukje geitenkaas. Wikkel om elke abrikoos een plakje pancetta en steek dit vast met een cocktailprikker. Verwarm de grillpan en bak de abrikozen in 5 minuten krokant.