KookJij

Knapperige abrikozen in spek gerold, gevuld met geitenkaas

Een heerlijk knapperig borrelhapje uit de oven.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 16 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Duo reeks Buffetten en borrelhapjes van AH
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knapperige abrikozen in spek gerold, gevuld met geitenkaas te bereiden

  1. Oven voorverwarmen op 175 graden .
  2. Bakplaat bekleden met bakpapier.
  3. Korst van geitenkaas verwijderen en kaas in 16 stukjes snijden.
  4. Abrikozen tot het midden opensnijden en vullen met stukje geitenkaas.
  5. Elke abrikoos omwikkelen met ontbijtspek. Vast steken met cocktailprikker en op bakplaat leggen.
  6. In voorverwarmde oven in 10 minuten goudbruin en knapperig bakken.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Een heerlijk borrelhapje. Goed voor te bereiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst