Recept
« Terug naar recepten
Knapperige abrikozen in spek gerold, gevuld met geitenkaas
PT10M
Knapperige abrikozen in spek gerold, gevuld met geitenkaas
Een heerlijk knapperig borrelhapje uit de oven.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
16 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Duo reeks Buffetten en borrelhapjes van AH
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige abrikozen in spek gerold, gevuld met geitenkaas te bereiden
- Oven voorverwarmen op 175 graden .
- Bakplaat bekleden met bakpapier.
- Korst van geitenkaas verwijderen en kaas in 16 stukjes snijden.
- Abrikozen tot het midden opensnijden en vullen met stukje geitenkaas.
- Elke abrikoos omwikkelen met ontbijtspek. Vast steken met cocktailprikker en op bakplaat leggen.
- In voorverwarmde oven in 10 minuten goudbruin en knapperig bakken.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Een heerlijk borrelhapje. Goed voor te bereiden.