Recept
« Terug naar recepten
Pasta pesto salade met gerookte kipfilet, kerstomaatjes, kappertjes en geitenkaas
PT15M
Pasta pesto salade met gerookte kipfilet, kerstomaatjes, kappertjes en geitenkaas
Ik heb de salade gemaakt met een restant pasta. Lekker met de gerookte kipfilet, zachte geitenkaas, kerstomaatjes. kappertjes, pesto en basilicum.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta pesto salade met gerookte kipfilet, kerstomaatjes, kappertjes en geitenkaas te bereiden
- Kook de pasta beetgaar in water met zout. Giet de pasta af in een vergiet en spoel af met koud water.
- Roer de pesto door de pasta.
- Meng er dan de kipfilet, tomaatjes, kappertjes, basilicum en verkruimelde geitenkaas door.
- Proef de pasta en maak nog beter op smaak met wat balsamicoazijn en olijfolie.
- Schep als laatste de stukjes basilicum door de pasta.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
In plaats van geitenkaas kun je ook mozzarella gebruiken . Ook lekker.