KookJij

Italiaanse pastasalade met kip en rucola

Een pastasalade zoals deze smaakt heerlijk met warm weer als hoofdgerecht maar is ook perfect als bijgerecht bij een bbq. Het is heel gemakkelijk om hier een vegetarische variant van te maken door de gerookte kipfilet weg te laten. Als je deze salade als bijgerecht bij de bbq eet kun je het vlees hierin ook goed missen, je eet dan meestal al genoeg vlees van de bbq.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse pastasalade met kip en rucola te bereiden

  1.  Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Even goed afspoelen met koud water, laten uitlekken en afkoelen.
  2. Maak de dressing en meng deze door de afgekoelde pasta.
  3. Voeg de kip, olijven, lente uitjes, tomaatjes, mozzarella, en basilicum toe en schepalles goed door elkaar.
  4. Zet de salade totdat je deze wilt serveren in de koelkast.
  5. Serveer de rucola en Parmezaanse kaas er apart bij. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst