Recept
« Terug naar recepten
Pasta pesto salade met kipfilet kerstomaatjes kappertjes en geitenkaas
PT20M
Pasta pesto salade met kipfilet kerstomaatjes kappertjes en geitenkaas
Pastasalade met plakjes gerookte kipfilet (vleeswaar),
een restant zachte geitenkaas, kerstomaatjes,
kappertjes, pesto en wat blaadjes basilicum. Heerlijk !
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta pesto salade met kipfilet kerstomaatjes kappertjes en geitenkaas te bereiden
- Kook de pasta beetgaar in water met zout. Giet de pasta af in een vergiet en spoel af met koud water.
- Roer de pesto door de pasta. Meng er dan de kipfilet, tomaatjes, kappertjes, basilicum en verkruimelde geitenkaas door.
- Proef de pasta en maak nog beter op smaak met wat balsamicoazijn en olijfolie.
- Schep als laatste de stukjes basilicum door de pasta
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
In plaats van geitenkaas kun je ook mozzarella of feta gebruiken .