KookJij

Pasta pesto salade met kipfilet kerstomaatjes kappertjes en geitenkaas

Pastasalade met plakjes gerookte kipfilet (vleeswaar), een restant zachte geitenkaas, kerstomaatjes, kappertjes, pesto en wat blaadjes basilicum. Heerlijk !
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta pesto salade met kipfilet kerstomaatjes kappertjes en geitenkaas te bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar in water met zout. Giet de pasta af in een vergiet en spoel af met koud water.
  2.  Roer de pesto door de pasta. Meng er dan de kipfilet, tomaatjes, kappertjes, basilicum en verkruimelde geitenkaas door.
  3. Proef de pasta en maak nog beter op smaak met wat balsamicoazijn en olijfolie.
  4.  Schep als laatste de stukjes basilicum door de pasta

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

In plaats van geitenkaas kun je ook mozzarella of feta gebruiken .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst